VErZENDEN

Wanneer je een bestelling plaatst voor 16u gaan wij dezelfde dag nog aan de slag om je pakketje klaar te maken en te versturen. De meeste producten heb je dan ook de volgende werkdag al in huis! Bestel je na 16u? Dan kunnen we de dag erna pas naar het postkantoor en duurt het 2 werkdagen voor je je pakketje in huis hebt. Je ontvangt van ons per e-mail een verzendbevestiging met track & trace zodra je bestelling is verzonden. Natuurlijk kan het zijn dat er bij de post enige vertraging is, hier hebben wij heen invloed op. 

Verzendkosten
Bij bestellingen met levering binnen Nederland betaal je standaard €4,00 verzendkosten. Bij een besteding boven de € 50,- komen de verzendkosten te vervallen. Bij bestellingen met levering buiten Nederland hanteren we de verzendkosten die naar dat land geldt.

rETOUrNErEN

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
 

  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.

  • Ruilen of je geld terugvragen moet binnen 14 dagen na aankoop. Retourzendingen of ruilingen die je later dan 14 dagen na aankoop retour stuurt worden niet in behandeling genomen.

  • Het originele label dient nog aan het artikel gehecht te zijn

  • Geef op de bijgeleverde retourbon aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.

  • Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Als wij constateren dat de kleding wel is gedragen dan wordt je retourzending niet in behandeling genomen.

  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit binnen ongeveer een week nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen. 

  • Bewaar het verzendbewijs van het verzenden goed.