OVEr MUNDO KIDS

Bij Mundo Kids zijn wij gek op kleur, comfort en eigenzinnigheid. Wij vinden dat elk kind onbezorgd zichzelf mag zijn. Hun kleren mogen dit niet beperken, zowel in hun beweging als in het ontwikkelen van hun identiteit. Én wij geloven dat het leven voor papa en mama al duur genoeg is. Daarom gaan wij voor BETAALBAAR. Maar ook voor MOOI. Deze twee gaan bij ons namelijk prima samen!

Wij zijn Mundo Kids en we verkopen hippe, comfi kinderkleding voor kleine prijsjes. De merken die wij verkopen vind je niet in andere Nederlandse winkels, omdat wij ze zelf inkopen in het buitenland. We werken al jaren samen met kledingmerken in Turkije en onze dameskledingwinkel is al 15 jaar een begrip in Zeeland. Omdat moeders nóg gelukkiger zijn als hun kinderen er ook knap bijlopen, hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we deze webshop gestart. De kleding is alleen online verkrijgbaar, máár wij organiseren wel pasavonden en kledingparty’s. 

Wil je online bestellen en heb je vragen over de maat of pasvorm? Wij zijn tijdens werkdagen altijd bereikbaar en helpen je graag. Bel ons op 0118-651490. 

EL MUNDO - DE WErELD

Mundo betekent wereld. Wij laten ons niet beperken door grenzen, komen overal en voelen ons overal thuis. Net zoals alle kindjes zich bij ons thuis mogen voelen. Voor ons is iedereen gelijk. Niemand is te dik, te dun, te donker, te blank, te gevoelig, te zwak, te druk of te gek. Iedereen is zichzelf. Iedereen is uniek. En iedereen is mooi. 

MUNDO - TEAM

Met een team van 5 runnen wij Mundo Concept & Mundo Kids. Omdat wij gek zijn op persoonlijk - en dat online wat lastiger is - stellen wij onszelf graag even aan je voor. Dan weet je in elk geval wie er jouw pakketje opstuurt. Of wie je aan de telefoon hebt. Of wie de foto’s maakt en de webshop bouwt. 

JaNINE

Woont: In Middelburg, samen met Bob
Gek op: Onverwachts ergens blijven plakken, Indonesisch eten van Bob, Turkije
Taken Mundo Kids: Inkoop, verkoop, advies, pakketjes inpakken en versturen

ANJA

Woont: In Middelburg, samen met Tayfun en zoon Robin
Gek op: Spaanse series, vakantie, spelt-eierkoeken & pannenkoeken bakken
Taken Mundo Kids: Inkoop, verkoop, advies, pakketjes inpakken en versturen

NELI

Woont: In Middelburg, heeft een dochter
Gek op: Wijn, friet met frikandel, fietsen, mijn huis decoreren, mode & haar
Taken Mundo Kids: Verkoop, advies, pakketjes inpakken en versturen

ShArON

Woont:In Middelburg of Erremuu
Gek op: Lekker eten koken en daar Instagram foto's van maken, vormgeving, dieren, fitness
Taken Mundo Kids:  Inkoop, verkoop, marketing, webshop, foto’s maken, social media, advies, pakketjes inpakken en versturen

rENSKE

Woont: In Vlissingen met vriendin Joke en hondje Pip.
Gek op: Vormgeving, taart en op reis gaan 
Taken Mundo Kids: Inkoop, verkoop, marketing, webshop, foto’s maken, social media, advies, pakketjes inpakken en versturen